Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kínálatunk
Wiz prés
30.599 Ft (24.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Wiz prés

30.599 Ft (24.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 00003200V

Leírás

Zöld - Mop prés állítható vastagsággal és alumínium karral

A TTS Wiz prés egy nagyon hatékony eszköz, amelyet a felmosó mopok szárazra préseléséhez használnak. A TTS Wiz prés kifejezetten a TTS Wiz felmosórendszerhez lett kifejlesztve, és lehetővé teszi a felmosók nagyon hatékony préselését.

Ez a prés azonban nem csak a felmosók préselésére használható. Az eszköz alkalmas más, hasonló anyagok szárazra préselésére is, például mosogatószivacsok vagy ruhák esetében. Az eszköz egy ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát, és lehetővé teszi a felmosók egyszerű és hatékony préselését.

A TTS Wiz prés tartalmaz egy préselő fejet, amely a felmosókat préseli szárazra. A préselő fej cserélhető, így különböző méretű és típusú felmosókhoz használható. Az eszköz nagyon könnyen használható, és a felmosók gyors és hatékony szárazra préselését teszi lehetővé.

A TTS Wiz prés egy nagyon praktikus eszköz a felmosók hatékony préseléséhez, és lehetővé teszi a felmosórendszer hatékony és gyors használatát. Az eszköz tartós és könnyen tisztítható, és így hosszú élettartamú lehet a használata. A TTS Wiz prés használata csökkenti a vízfelhasználást és javítja a tisztítási hatékonyságot, így a környezetbarát tisztítás egyik lehetősége.


Környezetbarát: polipropilénből készült, rozsdamentes, robusztus és teljesen újrahasznosítható


  • Rugalmas: négy különböző csavarási intenzitási fokozat
  • Hatékony: 20-10%-kal jobban kicsavar, mint a hagyományos prés
  • Ergonomikus: 70%-ról 50%-ra csökkenti a kicsavaráshoz szükséges erőfeszítést


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.